Ужгородські міліціонери провели суботник

Ужгородські міліціонери провели суботник

10.09.14 12:36 0 683
У суботу в міліції обласного центру проходив День чистоти. В ньому взяло участь керівництво та особовий склад міськвідділу міліції. Правоохоронці, «озброївшись» господарським інвентарем, наводили лад в службових кабінетах й на прилеглій території адмінбудівлі міліції.

Незважаючи на завдання, які покладені законодавством України на працівників міліції по захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства та держави, боротьби зі злочинністю, охороні громадського порядку тощо, ужгородські міліціонери ще й вживають заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища.

У кожному міліцейському підрозділі було визначений свій фронт робіт. Суботник охоронці правопорядку провели в повній трудовій готовності.

«Чистота, як відомо, - гарантія здоров'я, але вона також і сприяє тому, щоб кожен правоохоронець, приходячи на робоче місце, відчував себе комфортно та затишно. Адже саме на роботі міліціонери проводять значну частину свого життя», - каже заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ