Головний міліціонер Ужгорода зустрівся з прокурором і військовим комісаром

Головний міліціонер Ужгорода зустрівся з прокурором і військовим комісаром

10.09.14 17:18 0 715
Робоча зустріч начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковника Євгена Калитича, прокурора міста Володимира Гаврилюка та Ужгородського військового комісара Олександра Слюсаренка була присвячена питанню дотримання законності при проведенні часткової мобілізації на території м.Ужгорода.

На зустрічі обговорювалися питання про необхідність участі дільничних інспекторів міліції під час сповіщення й вручення повісток призовникам для їх участі в АТО на сході країни; залучення роти патрульної служби міськвідділу міліції на маршрути патрулювання міста в період з 19.00 по 22.00 під час вручення повісток військовими комісарами, а також питання про встановлення осіб – власників житла, які згідно чинного законодавства України зобов'язані повідомити призовника про надходження повістки в разі його відсутності за місцем прописки.

Дані питання були обговорені у зв'язку з тим, що деякі ужгородці ухиляються від призову під час часткової мобілізації. До прикладу, деякі особи допризовного і призовного віку перебувають за кордоном, не проживають за місцем офіційної реєстрації, відмовляються від отримання повідомлення про часткову мобілізацію під особистий підпис, не відчиняють двері, знаючи, що до них завітали військові комісари тощо.

«Захищати нашу країну у цей складний час – наш обов'язок. В умовах ведення бойових дій на сході держави першочерговим завданням для всіх працівників міліції є безумовне та своєчасне виконання вимог законодавства про мобілізацію і поставлених главою держави завдань», – зазначив Євген Калитич.

В результаті проведеної наради сторони виробили ряд спільних заходів для більш ефективного виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію». Обмінялися побажаннями та пропозиціями.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області для ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ