В Івано-Франківській області не знайшовши що викрасти у новобудові, злодії поцупили душову кабіну та унітаз

В Івано-Франківській області не знайшовши що викрасти у новобудові, злодії поцупили душову кабіну та унітаз

10.09.14 13:12 0 697
Учора до правоохоронців надійшла заява від жительки Івано-Франківська. Жінка розповіла, що її новобудову в одному із сіл Тисменицького району обікрали. Працівники міліції негайно виїхали на місце події.

Оглянувши будинок та прилеглу територію, стало зрозуміло, що зловмисники проникли до приміщення, шляхом відтиснення металопластикових дверей. Так як господарі ще не встигли умеблювати будинок та укомплектувати його господарським начинням, злодії взяли те, що було: сантехнічне обладнання.

Правоохоронці ретельно оглянули місце події та зібрали усі необхідні сліди та докази. Наразі вони здійснюють слідчі дії, встановлюють свідків та підозрюваних осіб. Працівники міліції кажуть, крадіжка таких габаритних предметів, зі всіма клопотами з їх завантаженням та перевезенням, навіть уночі не могла залишитися непоміченою. Тепер міліціонери розраховують на допомогу небайдужих до чужої біди громадян.

А власникам приватних будинків правоохоронці радять встановлювати надійні системи захисту, починаючи від дворового собаки та закінчуючи укладанням договору зі службою охорони. Так, Ви можете звернутися до ДСО при УМВС, яка забезпечить якісне обслуговування, що досягається за рахунок сучасної апаратури охоронної сигналізації з 99,9% коефіцієнтом надійності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ