На Івано-Франківщині міліція шукала підпільні арсенали

На Івано-Франківщині міліція шукала підпільні арсенали

10.09.14 13:45 0 658
Прикарпатські правоохоронці завершили проведення оперативно-профілактичної цільової операції «Зброя та вибухівка».

В її рамках міліціонери Івано-Франківщини виявили та задокументували 14 кримінальних правопорушень, пов'язаних з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. З підпілля зусиллями оперативників вилучено 6 пістолетів, які мають ознаки конструктивних змін в роботі механізмів, один карабін та один обріз мисливської рушниці.

Крім того, відтепер не становитиме небезпеки граната Ф-1. Її минулого тижня вилучили міліціонери обласного центру в автомобілі 31-річного раніше судимого мешканця Тисменицького району. Чоловікові оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. За його скоєння, відповідно до законодавства, карають позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Невтішна перспектива очікує й затриманого 32-річного жителя Надвірнянщини, який у своєму помешканні таємно зберігав обріз одноствольної мисливської рушниці. За висновком експертів, зброя є придатною для стрільби. Тепер працівники міліції з'ясовують її походження.

В ході реалізації оперативної інформації галицькі міліціонери на початку вересня викрили 31-річного івано-франківця, який мав намір незаконно збути 2 штик-ножі та металеву піхву. З оборудки чоловік сподівався отримати 4 тисячі гривень, натомість тепер є фігурантом розпочатого кримінального провадження.

Також за період проведення операції прикарпатські правоохоронці розшукали особу, яка понад рік перебувала в розшуку за вчинення злочину, пов'язаного з протиправним зберіганням зброї. Мешканця Яремчі міліціонери затримали у Києві.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Форумі видавців ...
Наступна новина: Прем'єр-ліга. Металіст і ...

КОМЕНТАРІ