В Івано-Франківській області викраденого коня правоохоронці знайшли в іншому селі

В Івано-Франківській області викраденого коня правоохоронці знайшли в іншому селі

10.09.14 12:31 0 732
Про крадіжку тварини у минулі вихідні правоохоронців повідомила 54-річна жителька одного з сіл Надвірнянщини. Жінка розповіла, що кінь чорної масті зник з її присадибної ділянки.

Працівники райвідділу міліції, які прибули на місце події, під час спілкування з односельцями потерпілої отримали підстави запідозрити у викраденні тварини 32-річного місцевого чоловіка. Згодом з'ясувалося, що він напередодні увечері напідпитку побачив коня на земельній ділянці заявниці і, недовго роздумуючи, викрав його. Відразу ж після цього зловмисник продав викрадену тварину своєму знайомому, вторгувавши чотири з половиною тисячі гривень. Але зниклого коня у товариша не знайшли, оскільки він, в свою чергу, перепродав його мешканцеві іншого села Надвірнянського району. У господарстві цього чоловіка за кільканадцять кілометрів від місця крадіжки правоохоронці й вилучили свійську тварину та повернули її власниці.

За цим фактом слідчим відділенням Надвірнянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ні Війні\Нет Войне
Наступна новина: На Хмельниччині протягом ...

КОМЕНТАРІ