В Івано-Франківській області завдяки небайдужому громадянину правоохоронці оперативно затримали нападника із ножем

В Івано-Франківській області завдяки небайдужому громадянину правоохоронці оперативно затримали нападника із ножем

10.09.14 16:44 0 639
Перебуваючи на службі по охороні громадського порядку працівники групи затримання Державної служби охорони отримали повідомлення від чергового Надвірнянського райвідділу, про те, що невідомий громадянин по вулиці Шевченка завдав чоловікові тілесні ушкодження, а саме ножове поранення.

Коли правоохоронці прибули на місце події, до них звернувся свідок інциденту і пояснив, що він бачив, як особа вчинила злочин і вдалася навтьоки в сторону міського парку. За вказівкою оперативного чергового працівники групи затримання залишилися охороняти місце події де стався злочин.

Згодом по прибуттю слідчо-оперативної групи до працівників ДСО поступив сигнал «Тривога» з охоронюваного об'єкту куди вони і виїхали. Після обстеження об'єкту правоохоронці рухалися в сторону парку, де помітили невідому особу, яка була схожа за описом на людину, котра вчинили злочин.

Не гаючи ні хвилини міліціонерами був затриманий житель міста Надвірна, який зізнався у скоєному. 20-річного жителя Надвірної було доставлено до Надвірнянського райвідділу міліції для встановлення особи та винесення процесуального рішення. На разі по даному факту ведеться слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ