Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення

Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів" прибули додому на відпочинок

10.09.14 08:45 0 831
До Львова, 7 вересня, на короткий відпочинок прибули шістдесят два бійця батальйону міліції особливого призначення «Львів», котрі 45 діб несли службу по охороні громадського порядку у зоні проведення АТО на сході України.

Колону автобусів з бійцями на під'їзді до Львова зустрів начальник Головного управління МВС України у Львівській області Загарія, а на місці прибуття правоохоронців зустрічали матері, дружини з дітьми, рідні та друзі. Обійми, поцілунки - зустріч пройшла дуже емоційно, багато хто не зміг стримати сліз.

Дмитро Загарія подякував бійцям за службу, побажав гарно відпочити, щоб з новими силами захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави у зоні АТО. Також головний міліціонер Львівщини подякував батькам за те, що виховали таких мужніх хлопців та дружинам бійців за те, що чекають та підтримують своїх чоловіків, забезпечуючи їм надійний тил.

«Ці бійці провели у зоні АТО 45 днів. Зараз ми їх змінили, щоб дати можливість 15 діб перепочити, побути вдома з жінками, дітьми. А потім – знову на схід. Бійці наші забезпечені усім необхідним, бойовий дух високий. Я особисто провів з ними тиждень у місці дислокації і можу сказати, що усі завдання командування наші бійці виконують бездоганно. Молодці», - зазначив Дмитро Загарія.

Перед від'їздом додому, під контролем заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області Сергія Маруняка, усі бійці здали на зберігання зброю та засоби індивідуального захисту.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Транспортного ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ