У Львові правоохоронці викрили чоловіка, який підозрюється у вчинені шахрайства

У Львові правоохоронці викрили чоловіка, який підозрюється у вчинені шахрайства

10.09.14 14:39 0 691
Працівники міліції відкрили кримінальне провадження відносно 55- річного львів'янина, який заволодів коштами громадянки на суму понад 2 тисячі гривень

У Сихівський райвідділ міліції 6 вересня близько 19.00 години звернулась 21 – річна мешканка Пустомитівського району, села Звенигород зі заявою про те, що в приміщенні одного з львівських офісів вона домовилась з директором фірми про встановлення у її квартирі вікон та дверей. Після підписання угоди замовниця заплатила одну тисячу гривень завдатку. Через тиждень, той самий директор фірми приїхав до неї додому зробити заміри та попросив доплатити гроші. На цей раз потерпіла заплатила ще півтори тисячі гривень.

У результаті роботи виконані не були, а гроші власник підприємства повернути відмовився, і навіть перестав відповідати на телефонні дзвінки замовниці.

Правоохоронці встановили, що 55-річний приватний підприємець у літку уклав догові з громадянкою у результаті чого привласнив 2 тисячі 500 гривень. Встановлюються всі обставини злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За нанесення тяжких ...
Наступна новина: Офіційно відкрито Проект ...

КОМЕНТАРІ