Першочергове питання сьогодення – допомога українській армії, – Ю. Турянський

Першочергове питання сьогодення – допомога українській армії, – Ю. Турянський

10.09.14 09:29 0 586
Найголовніше питання сьогодення – це питання швидкої перемоги українського народу над ворогом. А така перемога реальна тільки тоді, коли ми будемо працювати злагоджено. І першочергове завдання для всіх нас – це допомога нашій армії , – на цьому наголосив т.в.о. голови ОДА Юрій Турянський 9 вересня під час виступу на XXX сесії обласної ради.

«Станом на вчорашній день маємо 212 поранених, які перебувають у лікувальних закладах області. На превеликий жаль, багато бійців з нашого регіону загинули, це число сягає близько ста осіб», – сказав очільник області.

За словами Юрія Турянського, вчора бюджетною комісією Львівської обласної ради було схвалено зменшення видатків на реалізацію деяких програм задля збільшення видатків на надання одноразової допомоги сім'ям, родичі яких загинули у зоні АТО.

Він додав, що для забезпечення потреб військових формувань, задіяних в АТО, в тому числі військових частин, державної прикордонної служби, десантників і батальйону «Львів», з резервного фонду обласного бюджету передбачено виділити додаткові кошти на суму понад 11 млн грн.

Також на переконання т.в.о. голови ОДА, Львівщина повинна думати і про власну обороноздатність та безпеку своїх громадян.

«Це великий комплекс заходів – від створення загонів охорони і партизанського руху до відновлення захисних споруд, медичної допомоги постраждалим в зоні АТО», – зазначив керівник області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ