У Львівській області створено дорадчий громадський орган при департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації

У Львівській області створено дорадчий громадський орган при департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації

10.09.14 15:19 0 663
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що 3 вересня 2014 року відбулося засідання дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

У засіданні взяли участь представники громадських організацій, установ, наукових закладів екологічного спрямування, які попередньо подали заяви та необхідні документи для участі в дорадчому громадському органі при Департаменті.

Директор Департаменту О.Балицький наголосив на необхідності створення ДГО для вирішення найважливіших екологічних проблем і здійснення громадського контролю діяльності державної установи.

Заявки на участь в ДГО при Департаменті подали 17 осіб – представників від громадських організацій та навчальних закладів, зокрема:

* Інститут екології Карпат НАН України, НГО «Західноукраїнський журналістський молодіжний фонд екологічної та туристично – просвітницької інформації WETI» – Марискевич О.Г.

* Інститут регіональних досліджень Національної академії наук України – Жук П.В.

* Національний лісотехнічний університет України – Пацура І.М.

* Львівський національний університет імені Івана Франка – Харкевич В.В.

* Львівська торгово-промислова палата – Левкович А.В.5/

* ГО «Бюро екологічних розслідувань» – Скрильніков Д.В.6/

* ГО «Львівський обласний центр розвитку сільського зеленого туризму»- Зінько Ю.В.

* ГО «Західноукраїнська агенція регіонального розвитку»- Крижанівський В.П.

* Львівська громадська організація відділення гірничо – хімічної сировини Академії гірничих наук України – Зозуля І.І.

* ГО «Організація роботодавців хімічних підприємств Львівщини» - Дяків В.О.

* ГО «Патріотичні ініціативи» – Крамченко О.Р.

* ГО «Екологічний фонд «Біосфера»- Сорокманюк М.В.

* ЛМГО «Центр сприяння розвитку бізнесу»- Волков О.О.

* ГС «Центр «Регіональний розвиток» – Кравчук К.М.

* ГО «Молодіжне Товариство Полум'я Честі» – Канафоцька О.Т.

* ГО «Комітет підприємців Львівщини»- Маркуц І.Я.

* ГБО «Еколого-географічний центр» – Мамчур З.І.

Присутніми учасниками засідання затверджено склад дорадчого громадського органу, до якого увійшли всі 17 претендентів, які подавали заявки на участь в ДГО при Департаменті.

Учасниками засідання вирішено розширити склад ДГО. Представникам громадських організацій, установ, наукових закладів екологічного спрямування, які хочуть долучитися до діяльності ДГО при Департаменті, необхідно звернутися в департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації щодо включення їх до складу в дорадчий громадський орган.

Також учасниками засідання запропонованого внести зміни до Порядку діяльності даного дорадчого громадського органу при департаменті екології та природних ресурсів. Пропозиції до Порядку діяльності ДГО необхідно надсилати на електронну скриньку Департаменту (envir@mail.lviv.ua) до 15 вересня 2014 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ