Перший Гуцульський бізнес-форум зібрав учасників із усієї Західної України

Перший Гуцульський бізнес-форум зібрав учасників із усієї Західної України

10.09.14 08:04 0 770
6-7 вересня у Верховинському районі відбувся Перший Гуцульський бізнес-форум, який зібрав учасників із усієї Західної України. Для обміну досвідом у галузі зеленого туризму, що активно розвивається у високогір'ях українських Карпат, участь у цьому заході взяли й представники управління туризму і курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації.

На Форумі, окрім залучення інвесторів до розвитку регіону, у секції зеленого туризму та рекреації активно обговорювалося питання екології та збереження природи. Також учасники розглянули питання про рівень обслуговування туристів та категоризацію садиб зеленого туризму, безпеку туристів у горах та кваліфікацію гірських гідів.

Оскільки розвиток зеленого туризму активно розвивається саме у Західній Україні, важливо налагодити комунікацію між окремими районами і областями для того, щоб спільно розвивати багатовекторний туризм. Важливо аби турист, який потрапляє у гори, почував себе у безпеці, мав достатньо інформації щодо маршрутів, проживання, закладів харчування та розмаїття розваг.

ДЕПАРТАМЕНТ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА ТУРИЗМУ

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У департаменті охорони ...

КОМЕНТАРІ