Чернігів: Міський голова супроводжує гуманітарний вантаж у зону АТО

Чернігів: Міський голова супроводжує гуманітарний вантаж у зону АТО

10.09.14 16:14 0 682
Чернігівський міський голова Олександр Соколов супроводжує гуманітарний вантаж у зону проведення антитерористичної операції. Разом із ним у зону АТО відправилися заступник міського голови Віктор Бистров та депутат міської ради Олег Шеремет.

Перед від'їздом вони провели брифінг. Спілкування з журналістами розпочалося із хвилини мовчання – у Чернігові оголошено День жалоби, у місті відбудеться поховання двох бійців, загиблих в АТО – Андрія Шанського та Володимира Близнюка.

О.Соколов зазначив, що планував поїздку заздалегідь, тому і взяв відпустку за власний рахунок саме у цей час.

"Чернігівщина завжди була високопатріотичною, наші хлопці служили у найкращих військах. Ми зупинити війну не в змозі, тому головне завдання – підтримати і допомогти матеріально та морально", - сказав він.

Гуманітарний вантаж призначений для бійців 13-го батальйону і сформований, зважаючи на їхні потреби. Допомогу у придбанні необхідного спорядження, продуктів харчування, води та медикаментів надали комунальні і приватні підприємства Чернігова, торговельні мережі. Міський голова та заступники міського голови також виділили власні кошти. Зокрема, бійцям 13-го батальйону відправлено спальні мішки, каремати, берці і гумові чоботи, звичайна білизна і термобілизна, плащі тощо.

"Ми в силах допомогти. Я знаю, що таке голодно і що таке холодно", - поділився О.Соколов, згадуючи особистий досвід участі у війні в Афганістані.

В.Бистров повідомив, що він теж перебуває у відпустці за сласний рахунок, а О.Шеремет зазначив, що бере участь у місії за власним рішенням. Вони активно долучилися до справи формування вантажу, що власне, розпочалося ще наприкінці серпня.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Перелік захисних споруд ...

КОМЕНТАРІ