В Житомирській області новоград-Волинський зустрів своїх героїв – бійців 30-ї окремої механізованої бригади

В Житомирській області новоград-Волинський зустрів своїх героїв – бійців 30-ї окремої механізованої бригади

10.09.14 14:18 0 705
8 вересня у відпустку із зони бойових дій, а саме з міста Лутугино на Луганщині, повернулися військовослужбовці 1-го та 2-го механізованих батальйонів 30-ї окремої механізованої бригади. Громада новоград-волинського краю у вишиванках, з державною символікою, плакатами та прапорцями зібралася, щоб урочисто підтримати бійців та привітати з поверненням на рідну землю.

Під звуки муніципального духового оркестру міського палацу культури імені Лесі Українки, з хлібом-сіллю та квітами зустрічали героїв жителі Новограда-Волинського, представники місцевої влади, військові побратими, жінки, матері, рідні та близькі захисників Батьківщини.

Два батальйони на чолі із заступником командира 30-ї окремої механізованої бригади полковником Сергієм Заболотним, стомлені, але, на щастя, живі, цілий день добиралися до рідного краю.

Зі словами подяки до присутніх звернувся полковник Сергій Заболотний: «Ми повернулися на Батьківщину. Дорога була далекою, важкою. Перебуваючи у зоні бойових дій, ми завжди відчували підтримку нашого народу. На жаль, не всіх змогли зберегти. Але ми знаємо, герої не вмирають, герої завжди з нами. Дякуємо вам за підтримку і розуміння».

В свою чергу, депутат міської ради Євгенія Атаманенко, яка невдовзі також буде зустрічати свого сина з передової, висловила почуття усіх тих, хто майже півроку чекав на повернення своїх рідних: «Любі наші сини, кохані наші чоловіки, брати, друзі, знайте, ми були з вами кожен день, кожну годину. Ми молилися за вас, переживали. Щиро вдячні вам за те, що залишились живими, що повернулися».

Від імені міської влади висловив подяку воїнам за героїзм та мужність секретар міської ради Сергій Лавренюк, який наголосив: «Символічно, що наші герої прославленої 30-ї окремої механізованої бригади, яка стала наступником 30-ї танкової дивізії, повернулися у відпустку напередодні Дня танкіста та відзначення 73-річчя від дня її утворення. 30-та окрема механізована бригада – це гордість Новограда-Волинського, це окраса нашого міста. Ми завжди будемо гордитися вами».

Дружина заступника командира 30-ї окремої механізованої бригади Тамара Заболотна звернулася до політиків та Президента України із закликом припинити війну на Україні і принести мир на нашу землю. А захисникам побажала повернутися живими з цієї війни додому.

На жаль, відпочинок бійців буде недовготривалим - невдовзі бійці 1-го та 2-го механізованих батальйонів 30-ї ОМБр знову повернуться у зону бойових дій, щоб з честю і достоїнством виконати свій обов'язок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині дільничні ...
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ