В Житомирській області у Новограді-Волинському попрощаються з двома героями-військовослужбовцями

В Житомирській області у Новограді-Волинському попрощаються з двома героями-військовослужбовцями

10.09.14 09:50 0 643
9 вересня у місті Новограді-Волинському проведуть в останню путь двох земляків, котрі загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Так, прощання з навідником-оператором механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини – польова пошта В2731 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського старшим солдатом за контрактом Юрієм Глуховим розпочнеться о 12:00 у Будинку офіцерів районного центру. Поховають бійця на одному з місцевих кладовищ.

Юрій Валерійович Глухов народився 12 листопада 1993 року у місті Новограді-Волинському, де наразі проживають його мама та молодший брат.

Військовослужбовець загинув 31 вересня у результаті бойових дій під час виходу з оточення. Тоді Юрій Глухов отримав поранення. Бійця доставили в Харківський шпиталь, де він перебував у важкому стані. 6 вересня серце молодого чоловіка зупинилося.

Цього ж дня родичі, бойові побратими, місцеві жителі попрощаються також і зі спеціалістом служби захисту інформації 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського старшим сержантом контрактної служби Олександром Гордійчуком. Церемонія прощання розпочнеться о 14:30 у Будинку офіцерів міста. Ховатимуть загиблого у селі Барвинівка Новоград-Волинського району.

Олександр Михайлович Гордійчук, 1983 року народження, одружений. У полеглого за Україну військового залишилися дружина, неповнолітня донька та батьки. Його родичі проживають наразі у місті Новограді-Волинському.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Вітів: ...
Наступна новина: На Львівщині зареєстровано ...

КОМЕНТАРІ