Чернігівська область: під час пожеж загинуло 2 людей

Чернігівська область: під час пожеж загинуло 2 людей

10.09.14 15:17 0 608
Протягом доби з 8 на 9 вересня на Чернігівщині під час пожеж загинуло 2 людини.

8 вересня об 11:32 у смт Козелець до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Київській. Через 5 хвилин на місце події прибули рятувальники, які оператвино приборкали вогонь. В ході гасіння на підлозі в одній з кімнат вогнеборці виявили тіло 75-річного господаря помешкання.

Ймовірною причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових електроприладів. В ході розслідування з'ясувалося, що не витримав навантаження несертифікований подовжувач, через який господар підключав пральну машину. Вогнем знищено перекриття будинку на площі 4 кв. м, пошкоджено покрівлю на площі 12 кв.м та майно.

9 вересня о 04:10 виникла пожежа житлового будинку в селищі Ладан Прилуцького району. До місця події за 7 хвилин прибув підрозділ 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці о 04:35 локалізували, а о 06:45 остаточно ліквідували пожежу. В ході її гасіння рятувальники виявили тіло 45-річного чоловіка. Причину пожежі та обставини загибелі людини встановлює слідство.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: за «круглим ...
Наступна новина: ДАІ попереджає: розмовляти ...

КОМЕНТАРІ