У Рівненській області у Дубно міліціонери затримали чоловіка, який продава тротил

У Рівненській області у Дубно міліціонери затримали чоловіка, який продава тротил

10.09.14 08:36 0 789
Нещодавно на лінію 102 надійшло повідомлення бармена одного із кафе міста про те, що невідомий чоловік пропонує їй купити речовину для глушіння риби. Жінка була здивована такою пропозицією, тому і зателефонувала до міліції.

Правоохоронці які прибули на місце пригоди не знайшли так званого «продавця». Та їм вдалося розшукали 57-річного Олександра. Під час спілкування з оперативниками він пояснив, що у минулому був військовим. Пластикову пляшку з вибухівкою знайшов на смітті звалищі. Дубенчанин розумів, для чого використовують дану речовину. Тому вирішив продати її і купити собі випивки та продуктів харчування.

- Наразі, слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Дубенського МВ УМВС Леонід Михалко. — Пластикову пляшку ємкістю 1,5 літра з речовиною коричневого кольору, ззовні схожою на тротил правоохоронці вилучили та направили на дослідження в Науково дослідний експертно–криміналістичний центр при УМВС України.

Слідчі перевіряють правдивість свідчень Олександра та встановлюють обставини скоєння злочину. За вчинення даного кримінального правопорушення Олександру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Форумі у Львові ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ