У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

10.09.14 10:13 0 682
За дві доби до міськрайвідділів міліції Рівненської області надійшло 31 повідомлення про скоєння крадіжок. За 29 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— підприємець Олександр повідомив до міліції, що в ніч з п'ятого на шосте вересня невідомі особи пошкодили зовнішні і внутрішні захисні металеві грати та розбили склопакет в одному з вікон його магазину в селі Здовбиця Здолбунівського району. Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що з магазину було викрадено близько 500 гривень, картки поповнення рахунків різних операторів та товарно-матеріальні цінності. Збиток встановлюється.

— 30-річний рівнянин Сергій повідомив правоохоронців, що з його автомобіля марки «Хонда» поблизу одного з ресторанів по вулиці Проспект Миру в Рівному невідома особа викрала його сумку, в якій знаходились документи, гроші в сумі 2000 гривень та планшет «Ай-пад». Зловмисник проник в автомобіль, розбивши віконне скло автомобіля.

—Теодор з Рівного повідомив до міліції, що невідома особа з його будинку викрала гроші в сумі близько 2000 гривень. Зловмисник проник до оселі шляхом пошкодження склопакету у ванній кімнаті.

— староста церкви села Бокшин Корецького району повідомив правоохоронців, що в ніч на сьоме вересня із місцевої церкви було викрадено гроші в сумі близько 10 гривень та три літри вина. Зловмисники проникли до приміщення церкви, пошкодивши вікно. Проводиться перевірка.

— 54-річна Віра з Млинова повідомила до міліції, що вночі невідомі особи шляхом злому замка на вхідних дверях проникли в магазин у селі Береги Млинівського району, звідки викрали продукти харчування та спиртні напої. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: У Слов'янську ...

КОМЕНТАРІ