Рівненщина: за «круглим столом» обговорили проблему дитячого травматизму

Рівненщина: за «круглим столом» обговорили проблему дитячого травматизму

10.09.14 15:07 0 647
Державтоінспекція області зініціювала зустріч представників державних та громадських організацій для обговорення шляхів вирішення проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

в приміщенні Державтоінспекції області зібрались представники зацікавлених відомств, щоб обговорити одну з найгостріших проблем, яка наразі потребує нагального вирішення.

У заході взяли участь заступник начальника Управління Державтоінспекції в Рівненській області, представники Управління освіти Рівненської ОДА, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту та Управління освіти Рівненського міськвиконкому, голова рівненського осередку Асоціації безпеки дорожнього руху та голова Рівненської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів.

Першим до присутніх звернувся заступник начальника УДАІ області підполковник міліції Віктор Мороз. Він розповів, що на території області останнім часом спостерігається збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод за участю дітей та закликав усіх учасників зустрічі висловити свої думки та пропозиції, поділитися власним баченням плану спільних дій щодо зниження показників, які є справді дуже невтішними.

? Тільки спільними зусиллями ми зможемо запобігти сумній статистиці сьогодення та не допустити ріст дорожньо-транспортного травматизму за участю підростаючого покоління,? зауважив Віктор Мороз.

Зі своєї сторони, кожним із запрошених гостей було запропоновано шляхи вирішення проблеми дитячого травматизму та озвучено ряд реальних пропозицій для активізації роботи в даному напрямку.

Завершуючи зустріч, Віктор Мороз подякував усім присутнім за співпрацю, яка значною мірою сприяє профілактиці дитячому травматизму на дорогах Рівненщини.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: громадськість ...
Наступна новина: Чернігівська область: під ...

КОМЕНТАРІ