Працівники ДАІ Рівного затримали автомобіль, який перевозив підозрілі пакети

Працівники ДАІ Рівного затримали автомобіль, який перевозив підозрілі пакети

10.09.14 12:57 0 645
8 вересня, близько 17-ї години, в місті Рівне по вулиці Соборна під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС взводу ДПС ДАІ з обслуговування міста Рівне зупинили автомобіль марки «AUDI 80», оскільки водій даного транспортного засобу не виконав вимог дорожнього знаку 3.2. (Рух механічних транспортних засобів заборонено).

За кермом легковика перебував 25-річний житель міста Хмельницький. Працівники ДАІ на порушника склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 КУпАП. Крім цього, під час спілкування з вказаним водієм у правоохоронців виникла підозра, що він, ймовірно, знаходиться у стані наркотичного сп'яніння, про що свідчила неадекватна поведінка чоловіка, нечітка мова та блідість шкіри обличчя.

? Водію було запропоновано пройти медичний огляд на стан наркотичного сп'яніння у медичному закладі, однак, водій відмовився, ? каже інспектор взводу ДПС ДАІ Андрій Гринь, ? тому у присутності двох свідків на порушника було складено ще один адміністративний протокол за ст.130 КУпАП.

Крім цього, правоохоронці запідозрили, що водій може перевозити у автомобілі наркотичні речовини. Тому на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Під час огляду салону автомобіля слідчо-оперативною групою було виявлено саморобний пристрій для куріння коноплі з залишками речовини темного кольору. Також у поле зору правоохоронців потрапило 5 підозрілих поліетиленових пакетів з залишками речовини білого кольору.

Пристрій для куріння, а також пакети з залишками речовин невідомого походження були вилучені та направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Водія та автомобіль було доставлено у Рівненський міськвідділ для проведення перевірки.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ