На Рівненщині в результаті ДТП загинуло четверо людей та п’ятеро — госпіталізовані до лікарні

На Рівненщині в результаті ДТП загинуло четверо людей та п’ятеро — госпіталізовані до лікарні

10.09.14 11:52 0 655
8 вересня поточного року, близько 15-ї години, на автодорозі «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече», на перехресті з автодорогою «Рівне – Млинів – Буськ – Перемишляни» в селі Ужинець, Млинівського району, сталася дорожньо — транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, з невідомих поки причин, 39-річний житель Хмельницької області, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», рухаючись зі сторони смт. Млинів в напрямку Рівного допустив зіткнення з автомобілем «RENAULT LOGAN», під керуванням 66- річного жителя Волинської області, який у цей час рухався автодорогою «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече» зі сторони міста Луцьк у напрямку Дубно.

У подальшому, від контактування транспортних засобів автомобіль «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» зіткнувся з автомобілем «OPEL MOVANO», за кермом якого знаходився 27-річний житель міста Львів, який рухався зі сторони Дубно в напрямку міста Луцьк.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чотири людини загинуло та п'ятеро отримали травми різного ступеню важкості. На даний час потерпілі госпіталізовані до Млинівської ЦРЛ.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться першопочаткові слідчі дії щодо встановлення всіх обставин даної дорожньо-транспортної пригоди.

Прес-служба УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ