Ні Війні\Нет Войне

Ні Війні\Нет Войне

10.09.14 12:27 0 1220
Механічний Апельсин продовжує воєнну тематику і після пісні Східний Фронт цієї суботи представв свою нову, дуетну роботу Ні ВійніНет Войне, яку група записала разом з рівненською співачкою Христиною Панасюк. Ця співпраця стала можлива завдяки учаснику групи Бремстокер Олексію Казанцеву, який спершу познайомив Механічний Апельсин з Христиною, а потім записав і спродюсував цей трек на своїй рівненській студії.

Слова і музика цієї двомовної композиції належать саме Христині і двомовною вона її зробила спеціально, щоб люди, які не розуміють української, але знають російську, теж могли почути, що хочуть сказати музиканти. Спершу, до речі, планували, що російську частину виконає саме вокаліст Апельсинів, але вже під час запису стало зрозуміло, що домашня думка в дорогу не годиться і все переграли.

Композиція точно увійде в новий альбом Механічного Апельсина з робочою назвою Naked, який група планує скоро видати. Він, до речі, буде аж потрійним і складатиметься з трьох CD. На одному буде акустична програма, на другому – живий концертний запис команди, а на третьому – збірка бонусів, куди увійдуть і вже згаданий Східний Фронт і пісня Ні ВійніНет Войне, яку ми зараз і послухаємо.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На обговорення ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ