На Тернопіллі борщівські свободівці провели спортивно-вишкільний табір

На Тернопіллі борщівські свободівці провели спортивно-вишкільний табір

10.09.14 17:04 0 703
6 та 7 вересня 2014 року Борщівська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з місцевою самообороною неподалік міста у "Лісовій пісні" провели спортивно-вишкільний табір. Націоналісті офіційно відкрили захід підняттям Державного Прапора.

У наметовому містечку розташувалося близько 30 осіб. У програму вишколу входили теоретичні лекції та фізична підготовка. Велику увагу на таборуваннях організатори приділяли всебічному фізичному розвитку молоді. Тут відбувалися тренування з рукопашного бою, самозахисту, учасники виконували різноманітні фізичні вправи. Крім того, особливу увагу таборовики приділили тактичній, стройовій та вогневій підготовці. Учасники здобули навички надання першої медичної допомоги, орієнтування, елементів виживання в умовах пересічної місцевості. Усю теоретичну інформацію учасники згодом закріплять практикою.

Суть свободівських таборів кардинально відрізняється від звичних для сучасного українця "туристичних" походів із притаманним для них споживанням великої кількості алкоголю. Мета спортивних вишколів "Свободи" полягає у тому, аби виховати з пересічного українця, свідомість якого постраждала від окупації українського інформаційного простору, морального та фізично здорового націоналіста.

"Щоб мати ефективні кадри для розбудови української державності та для захисту цілісності України від посягань зовнішнього ворога, ми й надалі проводитимемо такі табори, вишколюючи своє членство організаційно та ідеологічно," – зазначив комендант табору свободівець Іван Мізинчук.

Для багатьох учасників це був перший вишкільний табір. Завершивши таборування, націоналісті повезли додому здобуті знання, досвід та приємні спогади про проведений час у колі побратимів.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: 10.09 – ГУ ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ