На Тернопіллі Михайло Головко провів низку зустрічей із виборцями

На Тернопіллі Михайло Головко провів низку зустрічей із виборцями

10.09.14 14:26 0 695
7 вересня 2014 року народний депутат України свободівець Михайло Головко разом із депутатом Збаразької міськради Романом Напованцем провів низку зустрічей із жителями 164-го округу. Націоналісті відвідали Збараж, село Лози Збаразького району, Ланівці, Шпиколоси, Коржі та Жолобки що на Кременеччині. Народний депутат прозвітував про роботу в парламенті, розповів про політичну ситуацію в країні, законодавчі ініціативи націоналістів, проблеми на сході країни тощо, а також відповів на всі запитання. Громадяни дуже стурбовані ситуацією на сході країни, а також вимагають від влади рішучих дій.

У Ланівцях під час віча проти війни військовий комісар прозвітував про стан мобілізації в районі. Михайло Головко звернувся до громади Ланівців із закликом усіляко допомагати військовим, які зараз ведуть нерівний бій з агресором: "Армію розграбовували за всі роки незалежності. Зараз нам крок за кроком доводиться відновлювати військо, а також сформувати військову еліту, яка в подальшому буде відстоювати наш суверенітет. Аби над нами було мирне небо, необхідно перемогти. Усі ж розуміють, що з Кремлем домовитися неможливо, бо Путін не планує зупинятися на Донбасі. Тому маємо всіляко допомагати нашим військовим. Із таким сусідом Україна стоїть перед вибором: або ми йдемо у НАТО, або відновлюємо ядерний статус. Проте для цього потрібний патріотичний парламент, який буде відстоювати інтереси українців".

У Крижах Кременецького району відбулася посвята пам'ятного хреста на честь героїв Небесної сотні та урочистості з нагоди дня села. Націоналіст заявив: "Страшні події лютневих днів забрали життя найкращих. Найменше, що можемо зробити для героїв Небесної сотні, – не забувати про їхній подвиг, який дав нам шанс на гідне майбутнє".

Свободівець отримав чимало скарг на військовий комісаріят, місцевих суддів і чиновників. За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем, із якими звернулися громадяни на зустрічах.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ