У Хмельницькому міліціонери викрили клуб спортивного покеру, в якому грали на гроші

У Хмельницькому міліціонери викрили клуб спортивного покеру, в якому грали на гроші

10.09.14 11:44 0 616
Майже місяць працівники управління ДСБЕЗ УМВС України в Хмельницькій області працювали над тим, аби довести — в одному з клубів спортивного покеру не просто грають популярну нині гру задля розваги, а й незаконно заробляють гроші. Врешті-решт, правоохоронцям вдалося «накрити» заклад на гарячому.

У клубі, який розташований у самісінькому центрі міста, охочі могли не просто повправлятися у новому виді спорту, а й, при бажанні, зіграти на гроші. Щоправда, таке задоволення було доступне не широкому загалу, а лише колу обраних та перевірених клієнтів та рекомендованим ними особам.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 8 гральних столів, гральні фішки, карти, посадочні картки, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження за гравцями, документацію, а також грошові кошти в сумі 3500 гривень. Проведений обшук підтвердив факт незаконного надання послуг у сфері грального бізнесу.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає для правопорушників покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області із ...
Наступна новина: Щороку у світі від суїциду ...

КОМЕНТАРІ