У Хмельницькому міліціонери вилучили посилку, у якій пересилали зброю (+)

У Хмельницькому міліціонери вилучили посилку, у якій пересилали зброю (+)

10.09.14 16:07 0 640
На одному із відділень відомої фірми, яка надає послуги з перевезення вантажів, правоохоронці, під час опрацювання оперативної інформації, виявили посилку, у якій знаходився пістолет Макарова.

Відправлення адресувалося одному з хмельничан, а місцем відправки у документах значилося одне з міст, яке розташоване у зоні АТО. Під час огляду посилки, відправленої із зони фактично бойових дій, міліціонери виявили рюкзак, у якому знаходився пістолет з магазином, спорядженим вісьмома набоями калібру 9 мм, та 2 ножі.

Наразі слідчим відділом Хмельницького міського відділу відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України — незаконне поводження зі зброєю. Частина перша даної статті — носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу — передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Наразі вилучені речі направлені до науково-дослідного-експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Також працівники міліції працюють над встановленням особи, якій можуть належати дані речі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополя запрацювала ...

КОМЕНТАРІ