У міській раді обговорили можливість створення Асоціації готельєрів Чернівців

У міській раді обговорили можливість створення Асоціації готельєрів Чернівців

11.09.14 16:43 0 688
10 вересня, за участю Чернівецького міського голови Олексія Каспрука відбулася робоча нарада з представниками готельного бізнесу Чернівців.

Перш за все, міський голова висловив подяку готельним комплексам («Буковина», «Черемош», «Київ» тощо), в яких створено резервний фонд та забезпечується поселення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів антитерористичної операції.

На нараді обговорено питання щодо розвитку готельного бізнесу та туристичної галузі міста. Олексій Каспрук поінформував присутніх про напрацювання міської ради в напрямках євроінтеграційної діяльності, транскордонного співробітництва, а також запропонував активізувати діяльність власників готельних господарств щодо популяризації туристичних можливостей Чернівців на міжнародному рівні, розвитку спільних туристичних проектів, зокрема в галузі подієвого, ділового та медичного туризму.

Представникам готельно-ресторанного бізнесу міста запропоновано долучитися до участі у різноманітних виставкових заходах. 13-14 вересня представники міської ради презентуватимуть туристичний потенціал Чернівців в рамках Альпійсько-Карпатського форуму співробітництва в Жешуві (Польща). А з 1 по 3 жовтня у Києві проходитиме 21-й Міжнародний туристичний салон «Україна'2014».

Враховуючи необхідність активізації роботи в напрямку розвитку готельного бізнесу та збільшення туристичних потоків, запропоновано опрацювати можливість створення Асоціації готельєрів Чернівців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ