У Волинській області складено адміністративний протокол відносно начальника відділу державної виконавчої служби

У Волинській області складено адміністративний протокол відносно начальника відділу державної виконавчої служби

11.09.14 18:16 0 670
Прокуратурою Камінь-Каширського району складено адміністративний протокол відносно начальника відділу державної виконавчої служби Камінь-Каширського районного управління юстиції.

Так, прокуратурою району було винесено постанову про проведення перевірки по матеріалах виконавчих проваджень, постановлених та відкритих за заявами прокуратури. Однак, у ході перевірки, на письмову вимогу прокурора району, начальник виконавчої служби запитувані матеріали надавати відмовився.

Такими діями посадовець вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст. 185-8 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ухилення від виконання законних вимог прокурора), що в свою чергу призвело до неможливості повторного проведення перевірки, вивчення виконавчих проваджень та відповідного прокурорського реагування на можливі порушення законів.

Окрім того, варто зауважити, що аналогічний протокол прокуратурою району уже було складено і відносно в.о. начальника ВДВС Камінь-Каширського РУЮ, який розглянуто судом. Посадовця визнано винним у скоєному правопорушенні та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В одному із магазинів ...

КОМЕНТАРІ