ДТП на Волині: не розминулися мотоцикл та автомобіль

ДТП на Волині: не розминулися мотоцикл та автомобіль

11.09.14 16:24 0 689
Минулої доби у результаті автопригод травмувалися двоє осіб.

Неуважності водія мотоцикла стала причиною ДТП із потерпілим. Близько 18-ї години вечора в чергову частину районного відділу надійшло повідомлення від чергової медсестри приймального відділення Камінь- Каширської центральної районної лікарні про те, що у приймальне відділення доставлено громадянина із травмою ноги, яку він отримав у ДТП.

22-річний водії, керуючи мотоциклом «VIPER» і виконуючи маневр обгону, не переконався, що це буде безпечно для нього та інших учасників дорожнього руху, а відтак зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2102» під керуванням 26-річного жителя села Бузаки Камінь-Каширського району, який рухався попереду, увімкнувши лівий покажчик повороту та розпочавши маневр повороту ліворуч.

Окрім цього, зафіксовано чергову дорожньо-транспортну пригоду в якій постраждав велосипедист. Близько півночі в чергову частину маневицького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Маневичі трапилася автопригода. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 19-річний водій, житель Маневицького району, керуючи автомобілем марки «CHERY-AMULET», виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив наїзд на велосипедиста - 43-річну жительку села Оконськ Маневицького району.

Внаслідок ДТП велосипедист отримала тілесні ушкодження і госпіталізована в хірургічне відділення Маневицької центральної районної лікарні.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама: США гуртують світ ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ