Очільник міліції Закарпаття Сергій Шаранич зустрівся з представниками ЗМІ

Очільник міліції Закарпаття Сергій Шаранич зустрівся з представниками ЗМІ

11.09.14 15:22 0 684
Керівник розповів про роботу правоохоронців краю, розкриття резонансних злочинів, а також відповів на численні запитання мас-медійників.

в Ужгороді відбулася прес-конференція начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Сергія Шаранича, яка була присвячена підсумкам роботи закарпатських правоохоронців за 8 місяців року. В її роботі також взяли участь заступники начальника управління та керівники провідних служб міліції.

Сергій Шаранич охарактеризував криміногенну ситуацію в краї, зупинився на розкритті резонансних кримінальних правопорушень.

Так, з початку року міліція зареєструвала в краї 7818 кримінальних правопорушень, з яких 3023 вже розкрито. Особи зловмисників встановлено, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а самі справи вже направлено до суду.

З 19 скоєних на Закарпатті навмисних вбивств по 16 особи вбивць вже встановлено. Зокрема, міліція розкрила резонансні цьогорічні вбивства барменки кафе в Ужгороді та громадянина Росії в Мукачеві.

З 45 тяжких тілесних ушкоджень 33 розкрито, з 8 згвалтувань – 5, з 27 розбоїв – 18, з 100 грабежів – 63. Виявлено 168 фактів незаконного обігу зброї, в зловмисників вилучено 22 одиниці нарізної зброї, 5 – гладкоцівкової, 15 обрізів, 4 гранати, понад 2000 набоїв і більше двох кілограмів вибухівки.

У сфері протидії наркоманії з незаконного обігу вилучено близько 10 кг. наркотиків. Для прикладу, задокументовано факт пересилання поштою з Англії до нас важкого наркотика.

У сфері протидії хабарництву задокументовано 40 фактів отримання неправомірної вигоди 22-ма особами.

12 кримінальних проваджень розслідуеться по незаконному гральному бізнесу. Зокрема, в Міжгірському районі працівники УБОЗ викрили організоване злочинне угруповання в складі 7 осіб, які утримували підпільну ігротеку.

Триває очищення міліцейських рядів від перевертнів у погонах. Так, з негативних мотивів з ОВС звільнено вже 16 екс-правоохоронців.

На завершення прес-конференції начальник УМВС Сергій Шаранич відповів на численні запитання журналістів, які, зокрема, цікавилися умовами перебування й соціального захисту закарпатських міліціонерів у зоні АТО, ходом розкриття резонансних злочинів тощо.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку директор КП ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ