В Закарпатській області громадське формування "Захисник" активно співпрацює з тячівськими правоохоронцями

В Закарпатській області громадське формування "Захисник" активно співпрацює з тячівськими правоохоронцями

11.09.14 16:31 0 692
Нещодавно в приміщенні Будинку культури с.Бедевля Тячівського району відбулася нарада місцевого громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, яке носить назву «Захисник».

На зібрання були запрошені начальник дільничних інспекторів Тячівського РВ УМВС Василь Лучко та депутат Закарпатської обласної ради Олег Палінкаш.

Тем для обговорення було вдосталь. Спочатку вирішувалося питання залучення нових бажаючих до членства в громадському формування, вручення їм посвідчень, облаштування села камерами відео-спостереження і т.д.

Зараз дане громадське формування нараховує 26 чоловік, які хочуть забезпечувати громадський порядок та спокій у своєму селі. Узгоджений графік чергувань допоможе їм в цьому, переконаний начальник дільничних інспекторів міліції Тячівського РВ УМВС Василь Лучко.

Учасники наради задали низку запитань начальникові дільничних інспекторів райвідділу міліції про права та обов'язки членів громадських формувань під час забезпечення громадського порядку. Декого цікавило, який перелік документів необхідно зібрати для оформлення дозволу на придбання спеціальних засобів, зокрема пристроїв для відстрілу гумовими кулями. На всі запитання Василь Лучко надав вичерпні відповіді.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ