На Хмельниччині у річці Дністер втопився чоловік

На Хмельниччині у річці Дністер втопився чоловік

11.09.14 14:10 0 732
9 вересня о 09:55 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Нова Ушиця надійшло повідомлення про те, що біля с.Вахнівці в р.Дністер втопився чоловік. На місце пригоди відразу виїхали рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група районного відділу міліції. По прибуттю на місце події, з’ясувалося, що 51-річний чоловік із товаришем відпочивали на водоймі. За словами останнього, чоловік поліз у воду та зник.

За кілька хвилин пошукових робіт рятувальникам вдалося підняти тіло на поверхню. Після чого тіло загиблого було направлено на судово-медичну експертизу.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС області застерігає: не заходьте у воду в незнайомому для вас місці та напідпитку, уникайте води із швидкою течією, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У воду слід заходити повільно, обережно пробуючи дно ногою, купатися краще там, де є рятувальні служби. Пильно слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана. Утримуйтеся від далеких запливів, адже переохолодження – головна причина трагічних випадків.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ