Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 6 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: за добу піротехніки знищили 6 вибухонебезпечних предметів

11.09.14 15:23 0 640
8 вересня до рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій Полонського району надійшло повідомлення про те, що за межами села Велика Березна Полонського району під час збирання грибів виявлені вибухонебезпечні предмети.

Вже 9 вересня до місця знахідки прибули піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення, які вилучили та знищили у спеціально-відведеному місці п’ять 76-міліметрових артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни.

Також, 8 вересня о 18:00 на пункт зв’язку 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі поблизу с. Медведівка Шепетівського району грибниками випадково було виявлено підозрілий предмет.

9 вересня о 18:30 сапери ДСНС прибувши до місця знахідки ідентифікували одну 120-міліметрову міну часів Великої Вітчизняної війни та знищили її у спеціально відведеному місці.

ДСНС України звертається до громадян з суворим застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ