На Хмельниччині міліціонери викрили двох товаришів, які викрадали велосипеди та вчиняли крадіжки

На Хмельниччині міліціонери викрили двох товаришів, які викрадали велосипеди та вчиняли крадіжки

11.09.14 17:49 0 635
Працівники Кам‘янець-Подільського міськвідділу міліції в ході оперативного відпрацювання по виявленню незаконної зброї затримали двох «велосипедних» крадіїв.

Близько півночі на перехресті вулиць Драгоманова — Вокзальна працівники ДАІ спробували зупинити для перевірки автомобіль «Деу-Ланос», однак, водій транспортного засобу вимогу інспекторів проігнорував. Екіпаж кинувся переслідувати машину. За кілька кварталів керманич все-таки зупинився, вибачившись перед співробітниками, надав документи для перевірки та дозволив оглянути авто.

В цей час біля під'їзду будинку, поруч з яким припаркувалася автівка, стояли двоє хлопців, які помітно занервували, побачивши правоохоронців та намагалися відвернути обличчя і приховати рюкзак. Міліціонери звернули увагу на так дивну поведінку та вирішили про всяк випадок перевірити молодиків. І не дарма — у рюкзаку був «джентльменський» набір для вчинення крадіжок: ліхтарики, карабіни, ключі, кусачки, плоскогубці, викрутки, рукавиці та інші інструменти для зламу замків. Хлопців запросили до міського відділу міліції, де вони зізнались у низці скоєних крадіжок, вчинених останнім часом у Кам‘янці-Подільському, в тому числі і крадіжок велосипедів іноземного виробництва.

— Підозрюваними виявилися двоє друзів 18-ти і 25-ти років, мешканці сусідніх районів, які приїздили до нашого міста, аби щось вкрасти та мати додатковий дохід, — розповів т.в.о. начальника Кам‘янець-Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області Віталій Козярук. — Хлопці детально розповіли правоохоронцям, як планували та вчиняли злочини. На вкраденому велотранспорті вночі повертались додому. Ховали в селі та шукали покупців. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ст. 185 ч. 2 Кримінального кодексу України — крадіжка. Наразі вилучено та повернуто власникам три велосипеди. Проводяться оперативні та слідчі дії для встановлення причетності хлопців до інших аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 вересня у Тернополі ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ