В Івано-Франківській області квартирник отримав перспективу повернутись у місця позбавлення волі

В Івано-Франківській області квартирник отримав перспективу повернутись у місця позбавлення волі

11.09.14 14:43 0 671
Золоті прикраси, чималі суми грошей, мобільні телефони, чоловічі костюми, кухонне приладдя та навіть косметичні засоби – ось такий, і далеко не повний, перелік речей, котрі знаходив у квартирах івано-франківців непрошений гість з Калуша.

Проаналізувавши спосіб скоєння злочинів, івано-франківські правоохоронці дійшли висновку, що це, як мовиться, справа одних і тих же рук. Всі обкрадені квартири відкривалися шляхом пошкодження замка вхідних дверей. Підозри оперативників підтвердились тоді, коли злодійкуватого 26-річного калушанина вдалося затримати якраз після його «відвідин» чергової чужої квартири.

Схожі майнові злочини реєструвалися на різних вулицях обласного центру. Спочатку в міліцію звернувся мешканець міста, у квартирі якого за час відсутності господаря побували чужинці. З помешкання пенсіонера зникли немалі заощадження, золотий перстень та кухонний ніж. В іншому випадку злодій поцупив два класичних чоловічих костюми, мобільний телефон, флакони піни та гелю для бриття. До речі, цей спритний молодик нещодавно вийшов із в'язниці і, вочевидь, жити по-інакшому не захотів, тож отримав перспективу повернутися в місця позбавлення волі.

На цей кримінальник перебуває під вартою. Водночас слідчим підрозділом Івано-Франківського МВ УМВС розслідуються кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень – крадіжки.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ