В Івано-Франківській області надвірнянські оперативники затримали кривдника пенсіонера

В Івано-Франківській області надвірнянські оперативники затримали кривдника пенсіонера

11.09.14 17:13 0 669
Працівники сектору карного розшуку Надвірнянського райвідділу міліції оперативно розкрили пограбування місцевого 77-річного мешканця та затримали підозрюваних.

Потерпілий дідусь повідомив правоохоронцям, що зловмисники посеред ночі розбили вікно та пробралися до хати, у якій старенький мешкав сам. Невідомці били господаря, аж поки він не віддав їм усі свої заощадження – 10 тисяч гривень.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група райвідділу внутрішніх справ під керівництвом начальника відділу підполковника міліції Івана Кавінського. Попри стресовість ситуації, дідусь зміг запам'ятати зовнішність нападників, тож їх опис неабияк допоміг міліціонерам у встановленні осіб та затриманні грабіжників. Ними виявилися 22-річний та 42-річний жителі села, де було скоєно кримінальне правопорушення. Під час розмови з ними з'ясувалося, що зловмисники після спільної пиятики проходили повз помешкання літнього чоловіка та надумали його пограбувати. Здобуті грабунком гроші вони поділили та витратили на власні потреби.

Наразі підозрювані у скоєнні грабежу, поєднаного з проникненням у житло, затримані. Ця подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Ведеться слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фанати "Волині" ...
Наступна новина: Збірна України з ...

КОМЕНТАРІ