На Львівщині правоохоронці викрили неповнолітню шахрайку

На Львівщині правоохоронці викрили неповнолітню шахрайку

11.09.14 15:20 0 645
Працівники Дрогобицького міського відділу міліції затримали неповнолітню місцеву мешканку за шахрайство

Так, в Дрогобицький міський відділ міліції надійшла заява, від директора однієї з косметичних фірм про те, що на його фірмі впродовж тривалого часу працювала 16 – річна місцева мешканка. Будучи координатором з продажу косметичної продукції дівчина здійснювала замовлення, а кошти за косметику забирала собі.

«Отримані гроші від реалізації продукції, зловмисниця використовувала у власних цілях. Цим вона завдала косметичній фірмі значних збитків», - повідомила слідчий СВ Дрогобицького міського відділу міліції Ірина Возняк.

Зловживаючи довірою керівництва комерційної організації, неповнолітня мешканка Дрогобича заволоділа коштами чотирьох представників фірми на суму 3 374 гривні.

«Своїми діями, які виразилися в повторному заволодінні чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), малолітня зловмисниця вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 190 КК України», - повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку директор КП ...

КОМЕНТАРІ