У Львівській області екс-прем’єр-міністр Аджарії став радником Юрія Турянського з питань реформ

У Львівській області екс-прем’єр-міністр Аджарії став радником Юрія Турянського з питань реформ

11.09.14 15:00 0 718
Команда Михаїла Саакашвілі допомагатиме реформувати Львівщину. Про це йшлося під час дискусії “Чи можливі реформи в окремо взятому регіоні”, що відбулась у Львівській ОДА.

Під час зустрічі із делегацією грузинських реформаторів т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський вручив Левану Варшаломідзе (прем'єр-міністру Аджарії у 2004-2012 роках) посвідчення радника голови ЛОДА та заявив про намір укласти Меморандум про співпрацю із Фондом інновації та розвитку (Грузія).

“Тема нашої дискусії символічна: чи можливі реформи в окремо взятому регіоні? Переконаний, що можливі і вкрай необхідні. Львівщина як ніколи відкрита до змін. І ми прагнемо обговорити із нашими грузинськими колегами цікаві ідеї, які можна втілити у нашому регіоні”, – зазначив Юрій Турянський.

Юрій Турянський зазначив, що масштабні реформи, проведені командою Михаїла Саакашвілі, торкнулися всіх сфери життя грузинів. “Львівська область теж потребує таких реформ. ми прагнемо на Львівщині створити таку команду, яка б дійсно прагнула дієво працювати над реформуванням усіх сфер нашого життя. Реформа – це така річ, яка не робиться впродовж місяця чи року, реформи потрібно проводити постійно, це має бути безперервний процес, за який ми беремося», – сказав Юрій Турянський.

За словами Юрія Турянського, Україна переживає складний час:“Агресія Росії та військові дії на сході Україні значно ускладнюють проведення реформ в Україні. Але ці обставини не зупинять на шляху до зміни власної країни”. Цю думку підтримали грузинські колеги: “У нас є спільний ворог, який лише буде радіти від того, коли не буде стабільної, процвітаючої, розвиваючої України. Щоб стати сильною і процвітаючою, єдиний шанс для України – це реформи. Тому нам потрібно почати . Майдан був голосом народу, який прагнув змін. Реальні зміни потрібно починати не чекаючи, коли це все закінчиться. Назад дороги немає», – зазначив Леван Варшаломідзе.

Опісля дискусії відбудеться нарада керівника області та делегації з Грузії з директорами департаментів Львівської ОДА, на якій будуть напрацьовані перші кроки з впровадження реформ.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині дільничний ...

КОМЕНТАРІ