Державтоінспекція Львівщини відправила бійцям в зону АТО бронетранспортер.

Державтоінспекція Львівщини відправила бійцям в зону АТО бронетранспортер.

11.09.14 17:49 0 650
9 вересня, від бронетанкового заводу на Схід України вирушив відновлений БРДМ для потреб антитерористичної операції.

До керівництва Державтоінспекції Львівщини звернувся місцевий житель та запропонував відновити бронемашину, яка знаходилась у його користуванні.

Зі слів виконувача обов'язків начальника Управління Державтоінспекції Львівщини Олександра Хутняка – рішення щодо відновлення цієї військової техніки було прийнято одноголосно, всіма працівниками ДАІ. Аби реалізувати цю ініціативу, були зібрані на добровільних засадах кошти, та передані на бронетанковий завод міста Львова. Щоденно наші працівники навідувались до ремонтного цеху та допомагали у ремонті. Ця військова машина буде направлена в Донецьку область, а вже керівництво буде вирішувати подальше її призначення.

«До нас ця машина надійшла у демілітаризованому стані. Впродовж трьох тижнів спільними зусиллями бронемашина була приведена в належний стан. Було замінено двигун, доставлено «башенку», станок для кулемета, радіостанцію, противокумулятивну решітку та додаткові місця для сидіння»-розповів головний інженер цього заводу Віктор Андрощук.

Особисто випробував на міцність цей транспортний засіб Олександр Хутняк та запевнив, що місце цього бронетранспортера в зоні АТО.

До слова, щомісячно п'ятнадцятеро працівників Держатоінспекції Львівщини вирушають на Схід країни для виконання своїх службових обов'язків. Вартові доріг несуть службу у Донецькій області - патрулюють на блок-постах, забезпечують супровід гуманітарної допомоги та інших вантажів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ