У Львівській області вирок суду

У Львівській області вирок суду

11.09.14 17:09 0 660
Нещодавно 43 – річний житель Самбірського району отримав судимість за незаконне придбання, носіння та зберігання бойових припасів

У березні цього року дільничними інспекторами міліції під час проведення згідно ухвали суду обшуку в помешканні 43-річного жителя Самбірського району було виявлено та вилучено 16 штук малокаліберних патронів до спортивно - мисливської зброї.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Згідно висновку експертизи дані набої являються спортивно-мисливськими патронами кільцевого запалювання калібру 5,6 мм та боєприпасами до нарізної вогнепальної стрілецької зброї відповідного калібру, придатні до стрільби.

За дії, пов‘язані з незаконним придбанням, носінням та зберіганням бойових припасів, згаданий чоловік поніс кримінальну відповідальність.

Суд визнав його винним у вчиненому та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном на 1 рік.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ