Спортсмени «Інваспорту» Львівщини підтримують військових із зони АТО

Спортсмени «Інваспорту» Львівщини підтримують військових із зони АТО

11.09.14 15:30 0 655
Провідні спортсмени Львівського регіонального центру «Інваспорт» організувалися для морально-психологічного та соціально-побутового супроводу військових, які перебували у зоні АТО й проходять лікування та реабілітацію у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Серед небайдужих, зокрема, чемпіонка Європи зі стрільби з лука на візку Роксолана Дзьоба-Балян; срібний призер Паралімпійських ігор, багаторазовий чемпіон світу та Європи з фехтування на візках Антон Дацко; чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи з фехтування на візках Андрій Демчук; срібний призер чемпіонату світу зі стрільби з лука серед неповносправних спортсменів Павло Назар; чемпіон Європи зі стрільби з лука серед неповносправних спортсменів Роман Гутник; багаторазовий чемпіон України з пауерліфтингу серед неповносправних спортсменів Павло Козак. Координатором акціє є Роман Гутник.

Як повідомляють в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації, спортсмени «Інваспорту» згрупувалися по 2-3 особи й двічі на тиждень зустрічаються з пораненими воїнами та їх родинами. У невимушеній атмосфері відвертого спілкування вони обмінюються власним досвідом вирішення багатьох проблем, які виникають у людей з важкими травмами, особливо у ранніх періодах після їх набуття.

Зазначимо, що Львівський регіональний центр «Інваспорт» на прохання фахівців фізичної реабілітації військово-медичного клінічного центру Західного регіону надав в користування власне спортивне спорядження та тренажери, а також організував збір іншого спортивного спорядження серед небайдужих мешканців міста Львова. Завдяки цьому зараз також облаштовується місце для гри у настільний теніс. Коштом жертводавців вже закуплено тенісні сітки, ракетки та триває збір коштів на придбання тенісного столу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині операцію ...
Наступна новина: Хмельницькі міліціонери — ...

КОМЕНТАРІ