Житомирщина: кращі спортсмени, тренери і працівники сфери спорту та фізичної культури області отримали нагороди

Житомирщина: кращі спортсмени, тренери і працівники сфери спорту та фізичної культури області отримали нагороди

11.09.14 16:15 0 806
З нагоди Дня фізичної культури і спорту почесними грамотами облдержадміністрації і обласної ради було відзначено працівників сфери спорту та фізичної культури, провідних тренерів, спортсменів, активістів фізкультурно-спортивного руху.

Почесною грамотою Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю в галузі фізичної культури та спорту, особистий вагомий внесок у розвиток дзюдо та самбо на Житомирщині було нагороджено провідного тренера штатної збірної команди України з дзюдо Ольгу Чернокоз.

Почесну грамоту облдержадміністрації за значний особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в області, високий професіоналізм отримала заступник директора спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики, голова федерації легкої атлетики Житомирської області Інна Євсєєва.

Молоді спортсмени, які вперше виконали нормативи майстра спорту України міжнародного класу та майстра спорту України, отримали відповідні посвідчення. Серед них посвідчення майстра спорту України міжнародного класу з самбо було вручено вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» фізкультуро-спортивного товариства «Динамо» Аліні Соколовській, посвідчення майстра спорту України з дзюдо – вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» фізкультуро-спортивного товариства «Динамо» Крістіні Ревуцькій. Посвідчення майстрів спорту України зі стрибків на батуті отримали Євген Петракович та Владислав Стревалюк, посвідчення майстра спорту України з боротьби самбо - Наталія Парфенюк, посвідчення майстра спорту України з дзюдо - Катерина Хомяк. Усі спортсмени є вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи №2 управління освіти Житомирської міської ради.

Посвідчення майстра спорту України зі спортивної аеробіки вручили вихованці відділення спортивної аеробіки дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради Олександрі Мохорт. Посвідчення майстрів спорту України з хортингу отримали вихованці школи юних десантників м. Житомира Марія Синявська та Олена Козачок.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фізкультурного руху та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації нагороджені:

Олексій Юрчак – директор дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради.

Лариса Мохорт – заступник директора з навчально-виховної роботи, тренер-викладач зі спортивної аеробіки ДЮСШ «Авангард»;

В'ячеслав Гопанчук – тренер-викладач з кікбоксингу ДЮСШ «Авангард»;

Валентин Дем'янюк – директор дитячо-юнацької спортивної школи «Юність»;

Ірина Кононенко – заслужений тренер України зі спортивної аеробіки;

Віталій Лясковський – тренер-викладач з футзалу ДЮСШ «Юність»;

Сергій Пилипенко - виконуючий обов'язки директора обласної школи вищої спортивної майстерності.

Грамотами було нагороджено тренерський склад Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності:

Василя Толкача - тренера-викладача з сучасного п'ятиборства;

Наталію Нікітіну – тренера-викладача з легкої атлетики;

Віктора Чернова - тренера-викладача з легкої атлетики;

Ігоря Нефьодова – тренера-викладача з дзюдо.

Отримали нагороди директор Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Надія Дмухівська, а також тренери школи Анатолій Малівський та Олександр Михальченко.

Нагороджено виконуючого обов'язки директора спортивної школи з футболу «Полісся» Юрія Романова.

Грамоти вручили колективу дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів: директору Тетяні Паторжанській, тренеру-викладачу з армспорту Дмитру Бойку, тренеру-викладачу з волейболу Василю Глабчуку.

Грамотами департаменту нагороджені:

Віктор Рябов - директор дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби;

Петро Піскун - заступник директора з навчально-тренувальної роботи дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби.

З нагоди свята були відзначені і ветерани спорту. Грамоти департаменту отримали:

голова фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Борис Ревнівцев;

ветеран спорту Олександр Кухарський;

тренер національної збірної команди України з гирьового спорту Віктор Романчук;

ветеран спорту Святослав Гурковський;

член збірної команди області з легкої атлетики серед ветеранів Віль Зафран;

ветеран спорту з легкої атлетики Віталій Романюк.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами департаменту нагороджено директора Житомирського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Адама Хільченка та начальника відділу методично-консультативної та фізкультурно-масової роботи Олега Процюка.

За вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотою департаменту відзначено голову Житомирської обласної федерації футболу Олександра Коцюбка.

Департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації за розвиток фізкультурного руху та з нагоди Дня фізичної культури і спорту висловив подяку голові Житомирського футбольного клубу ветеранів «Полісся» Радушинському Віктору Мечиславовичу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Буковинська міліція вкотре ...

КОМЕНТАРІ