Чернігів: Осінні клопоти: 1700 за неприбрану територію

Чернігів: Осінні клопоти: 1700 за неприбрану територію

11.09.14 17:01 0 660
Штрафні санкції від 850 до 1700 грн. чекають на тих, хто зволікатиме з прибиранням своїх і прилеглих територій. На цьому акцентує увагу міська екологічна інспекція.

«Восени значно більше зусиль доводиться докладати до прибирання. Особливо це стосується власників магазинів, приватних підприємців та організацій, оскільки в більшості випадків фасади їхніх організацій, а й відповідно прилегла територія виходить на центральну частину міста та на вулично-дорожні мережі», - коментує начальник інспекції Сергій Стринадко.

Він нагадує, що відповідно до вимог чинного законодавства юридичні особи та фізичні особи-підприємці прибирають свою, а також закріплену та прилеглу територію. «Просимо всіх підтримувати порядок на своїх та прилеглих територіях, не захаращувати їх різноманітним сміттям, адже це псує не тільки імідж вашої організації, але й міста в цілому», - закликає керівник екологічної інспекції.

З пропозиціями, зауваженнями та побажаннями звертатися за адресою: м. Чернігів, пр – т Перемоги 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії» 97-41-41. Детальніше ознайомитися з «Правилами благоустрою… м. Чернігова» можна на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

*Прилегла територія – територія, яка межує з територією суб'єкта господарювання або приватного домоволодіння на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди або обмежена краєм проїзної частини вулиці чи дороги (бордюрним каменем).

Відділ звязків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку урок мужності
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ