У Рівненській області під час ліквідації пожежі у квартирі, бійці Держслужби з НС евакуювали двох людей і ще двох врятували

У Рівненській області під час ліквідації пожежі у квартирі, бійці Держслужби з НС евакуювали двох людей і ще двох врятували

11.09.14 16:47 0 737
10 вересня о 00:52 до Служби порятунку за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-поверсі пятиповерхівки, що у місті Здолбунів. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На місці події було встановлено, що пожежа виникла у трьохкімнатній квартирі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Вхідні двері квартири відчинив власник помешкання, який намагався самотужки впоратись із вогнем. Бійці Держслужби з НС відразу евакуювали на свіже повітря господаря помешкання та його 10-річного внука. Одночасно з проведенням ліквідації пожежі вогнеборці врятували із задимленої квартири 42-річну дочку власника та її співмешканця 1976 року народження, які непритомні знаходилися на дивані у одній із кімнат.

Рятувальники швидко та обережно винесли жінку та чоловіка на свіже повітря та передали до рук медиків. За короткий термін часу пожежу вдалося ліквідувати.

Жінку з діагнозом: термічний опік полум’ям до 30% тіла у стані алкогольного сп’яніння було госпіталізовано в опіковий центр міста Рівне, а її співмешканця з діагнозом: різана рана поперекової ділянки правої лопатки, термічний опік полум’ям поперекової ділянки 5% тіла у стані алкогольного сп’яніння госпіталізовано в реанімаційне відділення Здолбунівської центральної районної лікарні.

Завдяки оперативним та кваліфікованим діям бійців Держслужби з НС вдалося врятувати людей від загибелі та не допустити розповсюдження вогню на інші приміщення.

В результаті пожежі вогнем було знищено диван, телевізор та речі домашнього вжитку. Орієнтовною причиною виникнення пожежі фахівці ДСНС вважають необережність під час куріння.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Між владою ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ