Рівненщина: рятувальники провели для учнів професійного ліцею «Урок безпеки»

Рівненщина: рятувальники провели для учнів професійного ліцею «Урок безпеки»

11.09.14 16:07 0 600
10 вересня для абітурієнтів Дубровицького професійного ліцею співробітники 14-ї державної пожежної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели інформаційно-профілактичний захід «Урок безпеки». На початку зустрічі рятувальники розповіли про роботу Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо запобігання та виникненню надзвичайних подій, про специфіку пожежно-рятувальної служби, резонансні випадки пожеж та різні надзвичайні події, які виникають на теренах району та області.

У ході зустрічі, особлива увага приділялась заходам безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів під час збиранні грибів, ягід та проведенні осінньо-польових робіт. Аби учні більше дізналися про види боєприпасів, потужність та небезпеку, яку вони несуть, працівники Держслужби з НС показали кольорові плакати із найбільш розповсюдженими на території області снарядів, мін та гранат часів Першої та Другої світових війн.

Як підсумок тематичного уроку, співробітники Служби порятунку провели з учнями бліц-опитування щодо знань правил безпеки життєдіяльності. І відрадно те, що діти правильно та змістовно відповідали на запитання рятувальників. Як зізналися самі учні, такі уроки є для них повчальними і вони дізналися багато нового та корисного для себе.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Луцьк: турнір юних ...

КОМЕНТАРІ