На Тернопільщині розробляють заходи профілактики дитячого травматизму на дорозі

На Тернопільщині розробляють заходи профілактики дитячого травматизму на дорозі

11.09.14 17:33 0 673
Питання покращення роботи з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму обговорили під час зустрічі начальника управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в Тернопільській області Андрія Матрифайла, директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Крупи з керівниками навчальних закладів міста Тернополя і представниками ЗМІ.

Зустріч у форматі круглого столу відбулася 8 вересня, інформують у департаменті освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

Як свідчить статистика, з початку 2014 року за участю дітей у віці до 18 років допущено 42 автопригоди, в яких двоє дітей загинули та 51 отримали травми. Найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з дітьми, що призводять до трагічних наслідків, трапляються саме через їх невміння орієнтуватися в складній дорожній ситуації та відсутність навиків у дотриманні елементарних правил поведінки на дорозі чи в транспорті.

Тому управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області спільно з департаментом освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації розробили на 2014/2015 навчальний рік спільний план з проведення профілактичних заходів для попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. До роботи залучені служби ДАІ та органи управління освітою усіх рівнів, педагогічні колективи, батьки, громадськість.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ