На Тернопіллі уряд вжив заходів, необхідних для фінансування позачергових виборів до Парламенту

На Тернопіллі уряд вжив заходів, необхідних для фінансування позачергових виборів до Парламенту

11.09.14 19:13 0 677
Із метою забезпечення виконання Указу Президента України «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів» Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про виділення Центральній виборчій комісії 957 792,7 тис. гривень для забезпечення підготовки та проведення 26 жовтня позачергових виборів народних депутатів.

Про це повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду Державного бюджету.

Уряд також доручив Міністерству фінансів підготувати проект звернення до Президента та Верховної Ради щодо ініціювання невідкладних змін до виборчого законодавства з метою скорочення потреби у видатках Державного бюджету на підготовку та проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Довідково: На виконання Указу Президента України «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів» ухвалені постанова «Деякі питання забезпечення підготовки та проведення 26 жовтня 2014 року позачергових виборів народних депутатів України» (№ 415) та розпорядження «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік» (№ 810-р).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 50% врожаю овочів зібрали ...
Наступна новина: Триває процес формування ...

КОМЕНТАРІ