Триває процес формування громадської ради при департаменті соціального захисту населення Тернопільської ОДА

Триває процес формування громадської ради при департаменті соціального захисту населення Тернопільської ОДА

11.09.14 19:28 0 688
4 вересня 2014 року відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для обрання членів громадської ради при департаменті соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації

.

Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації.

Під час засідання головою ініціативної групи одноголосно обрано Клима Андрія Васильовича, голову обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів, заступником голови - Чернеця Дем'яна Івановича, голову обласної голова обласної організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих, відповідального за ведення протоколів засідань групи – Голуба Олександра Івановича, голову обласної організації Організації ветеранів України.

Під час першого засідання розглянуто і затверджено як робочу основу запропоновані проекти заяви з додатками до неї від інститутів громадянського суспільства на участь в установчих зборах, а також проект положення про громадську раду при департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Крім того, на засіданні групи визначено терміни прийняття заяв (1 місяць) з дня оприлюднення рішення ініціативної групи, а також призначено дату проведення установчих зборів – о 15.30 год. 20 жовтня 2014 року, які відбудуться в приміщенні департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації каб. № 230.

Довідково: Заяви для участі в установчих зборах з додатками подаються до 09.10.2014.

Відповідальна особа – Голуб Олександр Іванович, тел.220473.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі уряд вжив ...
Наступна новина: На Тернопіллі побив і ...

КОМЕНТАРІ