Володимир Забурський: "Ніколи не думав, що буду виконувати таку надважливу функцію чоловіка – воювати за Україну"

Володимир Забурський: "Ніколи не думав, що буду виконувати таку надважливу функцію чоловіка – воювати за Україну"

11.09.14 15:38 0 652
Збаразька районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з місцевим штабом національного спротиву активно допомагають своєму земляку, свободівцю, громадському активісту і депутату Збаразької районної ради Володимиру Забурському, який наразі перебуває у зоні проведення антитерористичної операції. Місцевий осередок передає йому тактичні окуляри, тактичні рукавиці, бронежилет, аптечку, одяг, продукти харчування і засоби особистої гігієни.

Володимир Забурський був мобілізований до лав Збройних Сил України ще 1 серпня цього року, аби захистити територіяльну цілісність і незалежність нашої держави. Військове навчання свободівець проходив у Закарпатській області у складі 128-го батальйону. Нині військовослужбовці передислокувалися під Луганськ, де активно протидіють терористам і регулярній армії Російської Федерації.

"Ніколи не думав, що буду виконувати таку надважливу функцію чоловіка – воювати за Україну. Це обов'язок кожного свідомого українця, націоналіста, ідейника і патріота своєї держави. Ми змушені боронити її, чого б це нам не коштувало, адже лише від кожного з нас залежить майбутнє України, її дітей, онуків та наступного покоління", – зауважив депутат Збаразької районної ради свободівець Володимир Забурський.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці проводять ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ