Олег Сиротюк: "Створення загонів оборони – основне завдання сьогодення"

Олег Сиротюк: "Створення загонів оборони – основне завдання сьогодення"

11.09.14 14:22 0 645
У зв'язку із загостренням ситуації в південно-східних регіонах України в Тернопільській області розпочинається формування на добровольчих засадах загонів територіяльної оборони сіл, селищ і міст.

"Створення загонів оборони – основне завдання сьогодення, – зазначив голова Тернопільської державної адміністрації свободівець Олег Сиротюк. – Ми розраховуємо на активну позицію жителів області, адже повинні захистити рідну землю. Кожен із нас може багато говорити про історію та патріотизм наших дідів та прадідів, однак зараз українці мають на власному прикладі показати любов до Батьківщини. Населений пункт має сформувати свої підрозділи оборони. Ми, звичайно, хочемо мирного розв'язання проблеми, однак "хочеш миру – готуйся до війни", тому маємо бути готовими у будь-який момент захищати нашу державу, нашу батьківську землю!"

Формування загонів територіяльної оборони населених пунктів Тернопільщини завершиться до наступного тижня. Відтак розпочнеться підготовка командного складу, а згодом і всіх добровольців. Розроблено 30-годинні навчальні курси, які учасники проходитимуть у позаробочий час.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ