На Хмельниччині інспектори ДАІ затримали автомобіль, у якому перевозили зброю

На Хмельниччині інспектори ДАІ затримали автомобіль, у якому перевозили зброю

11.09.14 18:16 0 630
Іномарку «Toyota Corola» інспектори УДАІ УМВС України в Хмельницькій області зупинили у місті Нетішин за перевищення швидкості.

Коли машина зупинилася, з‘ясувалося, що водій мчав на шаленій швидкості недарма — навіть неозброєним оком було видно, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Згодом під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили «Імітатор вибуху 4х3 ІМ-100», п'ять гранат «Ф-1» без запалів, пістолет марки револьвер (1941 року випуску) з сімома патронами, складний ніж з кобурою, рамку від пістолета «ТТ» та запчастинами до нього, згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Наразі усі речі, вилучені з автомобіля, направлені на експертизу.

Слідчим відділом за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України — незаконне поводження зі зброєю. Частина перша даної статті — носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу — передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12.09. – у Державній службі ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ